Pioneer cdj 2000 cd – usb speler

40,00 

2 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Aanpassing aan de hedendaagse variëteit aan media-formaten, de CDJ-2000 maakt het afspelen van MP3, AAC, WAV en AIFF audio-bestanden van CD’s en USB-apparaten, en van DVD’s en SD-kaarten en ook op de CDJ-2000. Een USB-poort aan de bovenzijde van de draaitafel stelt gebruikers in staat om snel een extern opslagapparaat zoals een Tonium Pacemaker ™ of een harde schijf vol met muziekbestanden, het minimaliseren van de noodzaak om een ​​laptop computer om de prestaties te brengen.

De CDJ-2000 draaitafel omvat rekordbox ™, de eigen music management software Pioneer het catalogiseren en organiseren van een DJ’s hele muziekbibliotheek. Als muziek bestanden worden geïmporteerd in rekordbox, de software analyseert elk bestand en bereidt ze voor gebruik specifiek met de nieuwe CDJ draaitafel. Belangrijke elementen van Pioneer rekordbox software:

Analyseren

Beats Per Minute (BPM) Data – BPM / Tempo informatie voor elke song wordt geïdentificeerd en in rekordbox voor gebruik verwerkt door de DJ bij het voorbereiden en uitvoeren van een set.
Waveform Data – De golfvorm van elke song wordt geïdentificeerd en vervolgens weergegeven op het onderste scherm voor snelle data visualisatie en voor gebruik met de naald zoekfunctie op de CDJ-2000 draaitafel.
aanpassen

Tag Info & Artwork – bewerken en aanpassen van de fi le informatie om de prestaties behoeften.
Hot Cues, Cue punten en Loops – Voorbereiden en pas signalen en loops, evenals het maken en beheren hot-cue banken.
Afspeellijsten – maken, bewerken en beheren van op maat gemaakte playlists voor diverse optredens.
Beatgrid – Gebruik makend van de nieuwe Quantizing functie kunt cue points en loops perfect worden ingesteld on-beat. De Quantize functie zorgt ervoor cue points worden nauwkeurig en automatisch ingesteld, het corrigeren en synchroniseren beats tijdens het handmatig looping of een real-time cueing, het voorkomen van off beat fouten.
Gebruikers kunnen vervolgens overbrengen geanalyseerd muziekbestanden naar hun favoriete opslagmedia en direct af te spelen uit de nieuwe CDJ draaitafel. De software biedt informatie over het nummer dat gemakkelijk kan worden bekeken tijdens voorstellingen op groot scherm de CDJ’s om snel te zoeken en toegang tot inhoud op genre, titel, BPM, enz. Ook, zoals geanalyseerd tracks via de CDJ product worden gespeeld, de draaitafel automatisch gemaakt en opgeslagen een toneelstuk geschiedenis waarmee gebruikers te beoordelen prestaties uit het verleden op hun pc.

Pro DJ Link

De nieuwe draaitafel is voorzien van Pioneer Pro DJ Link, waarmee tot vier CDJ-2000 / 900s aan te sluiten via de link Port naar één muziekbron te delen, of het nu een harde schijf, USB en / of SD-geheugenkaart. Eenmaal gekoppeld, hebben gebruikers de mogelijkheid om snel te vinden, weer te geven en kies het muziekbestand van een aangesloten bron via de CDJ ingebouwde display en bedieningsknoppen. Een snelle draai aan de knop kunnen gebruikers bladeren door aangemaakte bestanden en mappen en een druk op de knop bevestigt de nummer keuze.

geavanceerde connectiviteit

De nieuwe draaitafel voorzien van een 24-bit / 48 kHz geluidskaart en HID en MIDI control compatibiliteit via USB-poort. Tot 35 controles op het oppervlak van de speler kan worden gebruikt om andere apparaten voor DJ en software via HID en / of MIDI triggeren. De HID controles werden uitgevoerd in de speler voor superieure interfacing met software, snellere communicatie snelheid over MIDI, audio / visuele streaming en in twee richtingen informatie op het display. HID maakt makkelijke en nauwkeurige ingebouwde controle van DVS systemen zoals Native Instruments ‘Traktor series en MixVibes Cross2 zonder tijdcode discs.

CDJ-2000 Verbeteringen

LCD-paneel en Graphic User Interface – Het vlaggenschip CDJ-2000 beschikt over een groot WQVGA 6,1-inch full-color 480 x 234 LCD-scherm voor de weergave van songtitels en jas kunst als gedetailleerd traject informatie zodat DJ’s songs in één oogopslag kunt selecteren. De golf gegevens van elk nummer wordt ook getoond op het scherm, met hoge en lage amplitude dj’s verder te helpen.
Naald Zoeken – Helpt DJs onmiddellijk naar een specifiek deel van een lied met een simpele aanraking van de naald Search pad. Gevonden direct onder hoge resolutie LCD-scherm van de CDJ-2000, het touchpad kan de DJ “place de naald” en spring snel naar een specifiek deel van een muzieknummer.
Jog Dial – Aanpassingen voor spanning werden verbeterd vergeleken met vorige modellen waardoor de DJ om het gevoel van de draaiknop verder aan te passen van een lichte tot zware gevoeligheid. Vier verlichte gebieden aan de zijkanten van de Jog Dial te helpen de DJ bij het vinden van de gewenste plek op het bord bij weinig licht omgevingen.
de Extras

Voor meer accuraat tempo controle tijdens het mengen, is de CDJ-2000 uitgebreid met verhoogde kader 0,5 frames die het mogelijk maken de DJ naar een cue-punt of loop preciezer te stellen.

Om de hoogste geluidskwaliteit te bereiken, werd de CDJ-2000 uitgerust met de audio-industrie zeer gerespecteerde Wolfson DAC-processor, het leveren van een heel transparant en accuraat audio signaal resulteert in een sterk verbeterde signaal-tonoise ratio en meer hoofdruimte.

***Deze is te huur voor €40.00, excl levering en plaatsing***

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pioneer cdj 2000 cd – usb speler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.