Reacties

Je kan hier altijd je reactie achterlaten

Voor offerte “KLIK HIER”

51 reacties op “Reacties”

Hallo pbmusics,
Wij hebben met een groep vrienden met oudjaar een complete discobar gehuurd bij U. Hebben een super avond gehad deels dankzij de goede installatie en super goede service en dit alles voor een budgetvriendelijke prijs!
Merci!
Mvg ClanCaravan.

Altijd top sfeer, kijkt naar het doelpubliek voor de keuze van muziek maar probeert soms ook iets anders wat mensen ook appreciëren. Ook altijd op tijd en betrouwbaar (niet zomaar laste minute afzeggen zonder goede reden) Bij onze laatste thema avond gelukkig materiaal mee zodat het feestje verder kon voort gezet worden, we hadden materiaal pech. Ondanks dat onze thema avonden niet gigantisch veel volk met zich meebrengt is er wel nog steeds enthousiasme om er een feesje van te maken waarvoor dank!

Fantastisch Peter!!! waar peter speelt is het altijd feest! hij past zich prima aan elke leeftijd en sfeer prima dj die aanvoelt wat hij moet spelen om ambiance te garanderen! Doe zo verder Peter!!!

30 mei benefietfuif voor Hanne, DJ Peter C speelde op de fuif, hij heeft er een mooi feestje van gemaakt met muziek voor ieder wat wils! De lichtinstallatie was verbazend goed afgesteld en op tijd en stond gebruikte hij de rookmachines tot groot jolijt van Hanne!!!

zaterdag naar de benefiet geweest ten voordele van Hanne daar zorgde dj Peter C voor de nodige muziek het was er gezellig

Hij heeft gespeeld op het feestje van mijn vriend.De muziek was super. We hebben echt heel veel plezier gemaakt. Peter speelt alle muziek voor jong en oud. De belichting was ook heel mooi. Ik raad hem zeker aan om op jullie feestjes te laten komen spelen. Alvast bedankt voor de leuke avond.

Feestje gebouwd met ons theatergezelschap waar Peter voor de muziek zorgde! We mochten onze Top 5 van de beste dansmuziek doorsturen, wat maakte dat er de hele avond ambiance was! Het was een heerlijke avond dankzij Pb Musics! Een aanrader!

Enkel maar goede reacties van vrienden en familie op onze trouw. Het was een superfeestje. Alle liedjes die aangevraagd werden werden ook wel degelijk niet veel later gespeeld tot groot plezier van alle gasten. Mercie Peter voor deze onvergetelijke avond.

Ik heb op het verjaardagsfeest van nonkel Guy samen met mijn mama, papa, Lisse en Ferre leuk gedanst op de muziek die DJ Peter C speelde. We mochten onze lievelingsmuziek vragen, het rookmachien bedienen en dat was super leuk.

Dag Peter.
Wij waren heel tevreden over jóu.
Ik heb heel veel goede commentaren gekregen.
Als wij nog eens een dj nodig moeten hebben,dan komen we zeker bij jou terecht.
Groetjes
Bea en vick

Dit kreeg ik binnen op mijn Facebook account. Leuk om te lezen!!!
Bedankt Wiemla Ishwardat!!
Dj Peter C(roon) die op mijn zestigste verjaardag gespeeld heeft .Ik geniet nog altijd van.Je was en bent geweldig!!! Gewoonweg een onvergetelijke avond. Dank je wel!!!
(Eigen berichtgeving)

Zeker weten!!

Feestje was in de magneet.
Ben ook blij dat ik jou heb leren kennen.Een lieve persoon dat niet alleen aan geld denkt.
Geld komt niet bij jou op het eerste plaats.
Ik hoor nog altijd lieve reaktie van de familie
nogmaals bedankt
wiemla

Peter, bedankt voor de snelle service ! Alles zoals afgesproken nageleefd en geleverd ! perfect op tijd en goed materiaal !

Verjaardagsfeest v m’n 21 jarige dochter..
Was een superfijne avond.. Professioneel en supervriendelijke DJ..
Peter houdt zich aan de gemaakte afspraken en service was top..
Zeker voor herhaling vatbaar..!

Hallo Peter,

Wij willen je via deze weg nog eens extra bedanken voor mee onze trouwdag perfect te maken.
Alles was op en top!!!

Daisy & Jeffrey

Erg bedankt PB Musics! De muziek op ons huwelijksfeest was top, iedereen stond op de dansvloer en top service!

Peter bedankt om onze dag, super te maken jij maakte er een waar feest van voor ons… Dikke dikke merci daarvoor ???????? pb music is een echte aanrader, toffe sfeer verzekerd.

Peter van PB Musics zorgde voor de geluidsinstallatie bij onze benefietquiz. Superservice, supermateriaal en zeer interessante prijs! Bedankt Peter!!
Het VTL-quiz-team

Gisteren verjaardagsfeestje georganiseerd voor mijn 9-jarige dochter. Door Peter is het een geweldig feestje/fuifje geworden. De kinderen hebben niet stil gestaan en mochten zoveel muziek vragen naar wens!
Het was geweldig! Een dikke merci!
Ik kan dus maar één ding besluiten: Een échte aanrader als je een kinderdiscofeestje wil organiseren op eender welke locatie (vb. zaaltje, garage thuis…) !!!!

We hebben vorig weekend de Ayra ComPar Kit 1 LED lichtset gehuurd. Alles werd ter plaatse geleverd en gemonteerd. De verlichting werkte perfect en gaf een grote meerwaarde aan ons dansfeest. Bedankt voor de goede service!

Van Ella
Ik vond het feestje toppie !!!!!!!
van 21/01
Want al je flikker lichten en je rook machienen zijn zo leuk
En ik vind je beste Dj van de hele wereld !!!!!
Voor de leukste nonkel peter !!!

De fuif voor onze 40ste verjaardag werd onvergetelijk dankzij DJ Peter C! De dansvloer stond de hele avond vol en we krijgen alleen maar enthousiaste reacties! We hebben ons super goed geamuseerd! Bedankt!

Excellente service.
Kreeg een paar lampen niet aan de praat en Peter is onmiddellijk komen helpen. Alles werkte voor de rest perfect. Goed materiaal. Bedankt Peter

22-24 juni 2018 waauw super braderij in Heist weeral met een geweldige DJ , Peter C , je doet dat super goed, we kijken al uit naar je djset volgend jaar in onze tent

Fantastisch ingespeeld op het publiek. Zeer geapprecieerd en we genieten nog na van het feestje dat ondertussen al 3 weken geleden is. Bedankt voor de flexibiliteit!

Hallo, ik ben Sybren en Peter is op mijn verjaardag met zijn discobar komen spelen. Want ik kreeg voor mijn verjaardag een discofeest. En omdat ik een grote fan ben van Peter kwam die draaien. Iedereen vond het kei cool. Ik hoop dat ik vlug 16 jaar ben want dan mag ik naar fuiven gaan waar Peter speelt.

Super goede en klantvriendelijke service voor het verhuren van audiomateriaal voor de sweet sixteen van mijn zoon! Echt top, dankjewel Peter!

Hey Peter, sinds 1 januari 2020 hebben we meermaals mogen samenwerken tijdens evenementen bij ons in Cafe Hand In Hand . Al vanaf de eerste keer, 1 januari na de Balenbergcross, was het een schot on de roos! Sindsdien worden de avonden met jou als Dj telkens nog meer gesmaakt door onze klanten en zijn ze meer en meer een recept voor een succesvolle avond!

Je slaagt erin om eender welke leeftijdscategorie te entertainen en draait naadloos alle muziekgenres aan elkaar!

Peter C en PB Musics de garantie voor ambiance en succes!

Hey Peter, Karen en ik willen je heel graag nogmaals bedanken voor de superleuke set afgelopen vrijdag. We hebben ons rotgeamuseerd en kijken er met superveel plezier op terug en daar heeft de goede sfeer en de muziek uiteraard alles mee te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *