Pioneer cdj 3000 – usb speler

100,00 

Categorie:

Beschrijving

CDJ-3000 PIONEER DJ – Professionele tabletop mediaplayer

Maak gebruik van een hoger niveau van creatieve kracht met de gloednieuwe flagship multiplayer van pioneer dj, de CDJ-3000. Gedreven door een gloednieuwe geavanceerde MPU en met speciaal ontwikkelde componenten van hoge kwaliteit, deze robuuste unit zit vol innovatieve functies om uw creativiteit te laten bloeien als nooit tevoren. De MPU biedt niet alleen meer mogelijkheden, hij is ook uiterst betrouwbaar, zodat je volledig kunt vertrouwen op je draaitafels en je dus kunt focussen op de muziek.

Geavanceerde MPU

Met de nieuwe MPU heeft Pioneer dj niet alleen de besturing van de CDJ volledig vernieuwd, ze hebben ook zijn werking vloeiender en stabieler gemaakt dan zijn voorgangers. De rekenkracht van deze MPU heeft de weg vrijgemaakt voor heel wat boeiende nieuwe functies die vroeger niet mogelijk waren en waarmee er via latere updates nog extra functies gelanceerd kunnen worden.

Pro DJ Link met gigabit-ethernet

Dankzij de gigabit-ethernet verbinding voor Pro DJ Link kun je geluidsbestanden van USB-toestellen en SD-kaarten delen en afspelen op tot wel 6 CDJ-3000 toestellen wanneer je ze combineert met een 6-kanaals mixer zoals de DJM-V10.

Betere schermzichtbaarheid

De maximale schermhelderheid werd met meer dan 150% verbeterd ten opzichte van die bij de CDJ-2000NXS2, zodat je een tandje hoger kunt schakelen en zelfs op een zomerse festival middag alles op je scherm mee krijgt.

Stevigere componenten

De bovenkant uit kwaliteits aluminium en de hertekende play-, cue- en Hot Cue-knoppen zijn sterker dan ooit tevoren, de vergrendelbare V-Lock-voedingskabel*1 beschermd tegen ongewild lostrekken tijdens je performance en het toestel wordt ook geleverd met een kwaliteit snoer voor digitale audio dat erg gebruiksvriendelijk is en zich perfect leent voor optredens in clubs en bij professionele set-ups.

Verbeterd audiodesign: laat je publiek het ware geluid van muziek en iedere nuance in je performance horen

Meer dan 25 jaar ervaring werden aangewend om het ultieme dj-geluid te creëren: het geluid van ieder nummer wordt precies zo weergegeven als de producer het in gedachten had toen hij het maakte en ieder miniem detail van je optreden klinkt glashelder door.

De CDJ-3000 verenigt interne audioberekeningsverwerking tot 96 kHz/32-bit floating in alle afspeelbare audioformaten. Dat houdt in dat het toestel alle subtiele nuances, met inbegrip van diepte en sfeer, van de oorspronkelijke geluidsbron kan vatten, tot zelfs de kleinste veranderingen in het timbre van het lage bereik. Geavanceerde audioverwerkingstechnologie zoals playback tegen variabele snelheid, mastertempo en de nieuwe Key Shift-functie helpen je om een meer realistische weergave van ruimtelijk geluid en meer muzikaliteit in de bassen te creëren dan eender welke multiplayer van Pioneer DJ dat ooit heeft gekund.

Om met de DAC (digital-to-analog converter) het onderste uit de kan te halen werd ieder onderdeel van het circuit dat analoge audio levert, zorgvuldig herbekeken en verschillende verbeteringen doorgevoerd. Ook de digitale audio werd bijgesteld voor een optimale geluidskwaliteit in de speler in zijn geheel. Dat werd door tal van verschillende onderdelen te testen en op die manier het best mogelijke ontwerp voor ieder belangrijk onderdeel te vinden. Het resultaat is een drastisch verlaagde digitale ruis en een veel natuurlijkere sound waarnaar je publiek set na set kan blijven luisteren – zelfs als het volume hoog staat.

9 inch groot aanraakscherm met hoge resolutie en nooit eerder geziene functies: alle informatie die je nodig hebt in één oogopslag

Met een aanraakscherm dat groter en helderder is dan dat van de CDJ-2000NXS2 konden we extra informatie, shortcuts en knoppen voor vaak gebruikte categorieën en functies toevoegen, zoals Playlist en Search, zodat je die op ieder moment meteen kunt openen. De GUI (grafische gebruikersinterface) zal wellicht vertrouwd aanvoelen aangezien die vroeger ook al in de CDJ-2000NXS2 zat. Bovendien kun je de informatie die je wilt zien customizen en voorkeuren instellen voor bepaalde aspecten zoals de tekstgrootte. Je kunt nu op het scherm swipen om te navigeren en door het scherm aan te raken de sorteerfunctie gebruiken om de tracklist anders te ordenen. Dit alles resulteert in een veel vlottere en efficiëntere workflow waardoor je instinctiever door nummers kunt browsen. Een aantal nieuwe functies helpt je telkens het perfecte nummer te kiezen en dat op het juiste moment in je mix te droppen.

Touch Preview

Luister naar een stukje van een nummer dat je wil voorbeluisteren door de waveform op een bepaalde plaats in het browsegedeelte aan te raken. Als je verschillende CDJ-3000-toestellen via Pro DJ Link hebt aangesloten op de DJM-V10 of DJM-900NXS2, kun je dankzij Link Cue zelfs tracks van een andere player voorbeluisteren.

Touch Cue

Beluister een ander deel van het nummer dat op dat moment speelt door de waveform aan te raken – je publiek merkt en hoort er niks van. Best handig als je wil weten hoe het nummer verdergaat om zo een mixpunt te vinden, vooral wanneer je het overneemt van een andere dj of bij back-to-backsets. Met Link Cue (zie hiervoor) kun je ook naar verschillende delen luisteren van een nummer dat een andere dj of een andere speler net aan het spelen is.

Stacked Waveform

Houd de vergrote waveform van het nummer op de masterplayer en het nummer dat je wil cueën in de gaten op één enkel scherm. Zoek mixpunten en bekijk in één oogopslag de visuele beatgrids die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Ondersteuning voor 3Band Waveform

Begrijp hoe een nummer klinkt zonder ernaar te luisteren. De 3Band Waveform gebruikt verschillende kleuren om het volume van iedere frequentieband weer te geven in door rekordbox geanalyseerde bestanden. Zo zie je door naar de golfvorm te kijken meteen hoe de muziek is opgebouwd. 3Band Waveform komt boven op de vorige RGB- en Blue-opties.

Key Sync en Key Shift: mixen in perfecte harmonie

Eén druk op de Key Sync-knop en de CDJ-3000 past de toonaard van het volgende nummer automatisch aan het huidige nummer op de hoofddraaitafel aan, zodat je vloeiend en harmonisch kunt mixen. Met Key Shift op het aanraakscherm verhoog of verlaag je manueel de toonaard van een nummer.

Het vloeiendste jogwheel ooit: voel het verschil

Moeiteloos scratchen en vloeiend pitchbenden. We hebben het mechanisme in het jogwheel veranderd zodat het soepeler aanvoelt dan ooit. Bovendien is de aanraakvertraging nu de helft korter dan bij de CDJ-2000NXS2. Het lcd-scherm in het midden toont de afspeelkoppositie en het grafische albumontwerp om snel te kunnen zien welke nummers er op iedere draaitafel klaarstaan.

Nieuw ontworpen, toonaangevende interface: laat je creativiteit moeiteloos de vrije loop

Ga meteen aan de slag met de nieuw ontworpen bedieningsfuncties en nieuwe functies van de CDJ-3000 – allemaal werden ze zo geplaatst dat je de CDJ kunt gebruiken als een muziekinstrument.

Acht Hot Cue-knoppen

Activeer intuïtief Hot Cues via de acht knoppen die van links naar rechts onder het waveformscherm staan. De lineaire positie zorgt ervoor dat het selecteren van cue points afhankelijk van hun positie in het nummer natuurlijker aanvoelt.

Speciale Beat Jump-knoppen

Spring vanaf de huidige afspeelpositie in het nummer voor- of achteruit door gebruik te maken van de speciale Beat Jump-knoppen. Je kunt de hoeveelheid beats instellen op 1/2, 1, 2, 4, 8, 16, 32 of 64 beats.

Geavanceerde Auto Beat Loop-gedeelte

Niet alleen is de CDJ-3000 uitgerust met de populaire 4-Beat Loop-knop van de CDJ-2000NXS2, hij heeft ook een 8-Beat Loop-knop voor nog meer creatieve mogelijkheden. Wil je polyritmische loops maken? Gebruik dan de uitgebreide opties voor andere loopfrequenties om snel geluiden te remixen.

Flexibele optreedopties: de dj heeft het voor het zeggen

Speel door rekordbox geanalyseerde muziek van USB-poorten via de Export-modus of sluit je laptop op een USB-HID-besturing aan om gebruik te maken van Link Export of de Performance-modus. Aangezien de CDJ-3000 een ‘Hardware Unlock’-toestel is, kun je de Performance-modus gratis gebruiken – je hebt geen betaald abonnement nodig – en kun je dus alle nummers uit je rekordbox-bibliotheek gebruiken, ook die van Beatport/Beatsource LINK en SoundCloud Go+ (abonnement vereist voor streamingdiensten).

Met een USB-kabel*2 kun je zelfs je iPhone aansluiten op de CDJ-3000 en muziek rechtstreeks vanaf de nieuwste iOS-versie van rekordbox mixen. Die ondersteunt verliesvrije bestandstypes zoals WAV, FLAC, ALAC en AIFF, alsook MP3 en AAC.

***Deze is te huur voor €100.00, excl levering en plaatsing***

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pioneer cdj 3000 – usb speler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *