Pioneer DDJ SB digitale DJ controller voor Serato DJ

80,00 

Categorie:

Beschrijving

Product wordt verhuurd zonder computer.

Algemeen
In de reeks controllers die speciaal ontworpen zijn voor Serato DJ, is deze Pioneer DDJ SB het twee-kanaals instapmodel. Hij is compacter dan zijn twee broers maar heeft dezelfde intuïtieve bediening. Deze controller wordt gebundeld met Serato DJ intro en is plug-and-play te gebruiken. U hoeft alleen de controller door middel van een USB kabel met uw computer te verbinden en u kunt gebruikmaken van de loops, hotcues, samples en effecten van Serato DJ intro. Optioneel kunt u upgraden naar Serato DJ en daarmee krijgt u nog meer functies en effecten tot uw beschikking. Dit is een ideale controller om kennis te maken met de kracht van Serato DJ en de kwaliteit van Pioneer.

Filter Fade
Deze DDJ SB is de eerste DJ controller die de Filter Fade functie aan boord heeft. Deze functie is voor beginnende DJ’s erg prettig omdat het een highpass filter combineert met de crossfader. Hierdoor verloopt de overgang tussen twee tracks heel soepel. Ook voor de gevorderde DJ kan deze functie van pas komen omdat deze nu één hand over heeft voor andere effecten of functies. Functies zoals het remixen met behulp van de acht performance pads, de gevoelige jogwheels of een extra high/low pass filter. Voor elke functie in Serato DJ Intro vindt u op uw controller een knop of fader terug. Dat maakt het werken met deze controller erg intuïtief. Per kanaal kunt u kiezen uit vier functies voor de rubberen pads: het kiezen van vier hotcues, het maken van automatische loops in 1, 2, 4 of 8 maten, het manueel starten van loops en de sampler. Met deze sampler kunt u vier opgeslagen geluiden triggeren.

Uitvoering
De Pioneer DDJ SB is compacter dan zijn broers maar niettemin erg robuust en voelt solide aan. Deze controller krijgt zijn voeding door de USB aansluiting en kan dus overal gebruikt worden. Aan de achterzijde vindt u de stereo RCA uitgang waarmee u het signaal naar een versterker of naar actieve monitors kunt sturen. De zijkant herbergt de aansluiting voor uw hoofdtelefoon en een ingang voor een microfoon met volumeregelaar. Per kanaal heeft u de beschikking over een driekanaals toonregeling, een gecombineerde high/low pass filter en kunt u gebruikmaken van twee effectsecties. Die effecten kunt u inschakelen met behulp van de drie knoppen boven de jogwheels. Daarnaast een draaiknop voor het beïnvloeden van de effectparameters. Uiteraard kunt u met deze DDJ SB ook uw muziekbibliotheek doorzoeken door middel van de browse-knop en laadt u de tracks in door een druk op de knop.

Tips of opmerkingen over dit product
Let op: De DDJ-SB heeft in tegenstelling tot de DDJ-SX géén centraal verlichte jogwheels.
Let op: In Serato DJ Intro ontbreken een aantal belangrijke features van de software zoals opnemen en MIDI-mapping.

Specificaties
Gewicht en afmetingen inclusief verpakking
Gewicht (incl. verpakking)3,2 kg
Afmeting (incl. verpakking)57,0 x 36,0 x 13,0 cm
Productspecificaties
tweekanaals DJ controller
speciaal voor Serato DJ
Serato DJ intro meegeleverd
microfoon-ingang: 6.35 mm jack
masteruitgang: RCA stereo (tulp)
hooftelefoonuitgang: 1x 6.35 mm jack en 1x 3.5 mm mini-jack
frequentierespons: 20 Hz – 20 kHz
harmonische vervorming: < 0.005 % signal to noise ratio: 90 dB afmetingen: 487 x 271 x 59 mm gewicht: 2.1 kg kleur: zwart inclusief USB-kabel Systeemeisen Serato DJ intro Windows: Windows 8 Windows 7 met service pack 1 Vista met service pack 1 (CPU) 2.0 GHz Core 2 Duo, (Memory) 1GB schermresolutie van 1024 x 768 of hoger Systeemeisen Serato DJ intro Mac: Mac OS X 10.8.5/10.7.5/10.6.8 (CPU) 1.6 GHz Core 2 Duo, (Memory) 1GB schermresolutie van 1024 x 768 of hoger https://www.youtube.com/watch?v=sePYkbiVv84

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pioneer DDJ SB digitale DJ controller voor Serato DJ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *